Over ons

AL 30 JAAR EEN FAMILIEBEDRIJF

Onze geschiedenis

ID HOME is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen, verbouwen en renoveren van interieurs en exterieurs. Wij zijn ook experts in de plaatsing en/of verkoop van tegels en natuursteen. Ons bedrijf is gevestigd in Espierres, Henegouwen, en beschikt over een ruim assortiment natuurstenen en tegels die een unieke toets aan uw woning zullen geven.

Bij ID Home wordt u geadviseerd door professionals die rekening houden met uw wensen en u in alle openheid antwoorden zullen geven over uw projecten en ideeën voor binnen- en buitenhuisinrichting.

Maar dat is nog niet alles … Als u dat wenst, kunnen onze binnenhuisarchitecten ook rechtstreeks bij u thuis komen om u het beste advies te geven. Of u nu uw huis wilt renoveren of een kamer in uw huis wilt omtoveren, wij voeren uw project uit van A tot Z.

Het is ook mogelijk om een offerte op te stellen op basis van uw eigen plannen. Wij zullen ons uiterste best doen om uw projecten te doen slagen, wat die ook mogen zijn.

Goed om te weten :

Voor uw openhaardproject kunt u een kijkje nemen bij onze andere dochteronderneming, Deca Home, die de bouw, verkoop en installatie van open haarden, kachels en inbouwhaarden van alle soorten en voor alle stijlen aanbiedt.

Bezoek de website : www.decahome.be

Aarzel niet langer, neem contact met ons op of kom rechtstreeks naar onze showroom van 800 m² te Barrière de Fer 22a – 8587 Espierres, tussen Kortrijk en Doornik, niet ver van Moeskroen. Wij zullen u op de best mogelijke manier adviseren en informeren om u aangepaste oplossingen aan te bieden en uw dromen waar te maken, zowel binnen als buiten.

Tot zeer binnenkort, het ID Home team.

Bezoek van onze binnenhuisarchitecten

Naargelang uw verzoek kunnen onze architecten een offerte opstellen op basis van uw plannen, maar ook een 3D-beeld maken van uw toekomstig project.

Verbouwing en renovatie door onze eigen teams.

Wij voeren renovatie- en verbouwingswerken uit binnen- en buitenshuis. Wij bieden ook een breed assortiment aan tegels en natuurstenen om uw huis te verfraaien.

Kwaliteitsvolle dienstverlening en materialen

Wij stellen onze vakkennis en expertise tot uw dienst voor de verbouwing en renovatie van uw woning. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten en duurzame materialen.

Laat uw dromen uitkomen, binnen en buiten.

Laat uw dromen uitkomen, binnen en buiten.

DECAHOME GROEP

ID-Home Deca Home

ONZE SHOWROOMS
DECAHOME GROEP

ID-Home Deca Home

ONZE SHOWROOMS