Tegels en natuursteen

ID HOME

Een erkende expertise voor uw vloer.

Ons assortiment omvat een breed assortiment aan tegels en natuurstenen voor uw badkamer, keuken, trap of terras.

Wij voeren ook maatwerk uit met Belgische, Franse of andere stenen. Graniet, marmer, kalksteen, leisteen, kwartsiet, … er is voor elk wat wils … en voor elk budget !

Bekledingen, lamellen, mozaïeken, binnen- en buitenvloeren, terrasprojecten, alles wordt mogelijk met ID Home.

Wij begeleiden u van ontwerp tot voltooiing en onderhoud. Wij verkopen de juiste schoonmaakmiddelen voor onze materialen.

Als u niet geïnteresseerd bent in natuursteen, bieden wij u ook een ruime keuze aan keramische tegels of geglazuurde tegels die parket of steen imiteren. Deze kunt u bezichtigen in onze showroom.

Zandsteen is een materiaal dat tot de keramische familie behoort, net als aardewerk, tomette en terracotta. Keramische tegels zijn de meest gebruikte soort tegel voor vloeren vanwege de vele voordelen. Dit materiaal wordt gemaakt van klei waaraan andere minerale bestanddelen zoals kwarts, kaolien, kiezelzuur en veldspaat worden toegevoegd om de verglazing ervan mogelijk te maken.

Voor een overzicht van onze verschillende producten en accessoires, neem een kijkje in onze fotogalerij en ontdek onze op realisaties op maat.

Wij ontvangen u ook graag ter plaatse te Barrière de Fer 22a – 8587 Espierres, niet ver van Moeskroen.

Wij zullen u op de best mogelijke manier informeren en adviseren om u aangepaste oplossingen aan te bieden en uw dromen waar te maken, zowel binnen als buiten.

Onze merken van tegels en natuursteen

Omdat wij er zeker van willen zijn dat u volledig tevreden bent, maken wij er een erezaak van om u kwaliteitsproducten aan te bieden. Daarom werken wij samen met gerenommeerde merken zoals :

Laat uw dromen uitkomen, binnen en buiten.

Laat uw dromen uitkomen, binnen en buiten.

DECAHOME GROEP

ID-Home Deca Home

ONZE SHOWROOMS
DECAHOME GROEP

ID-Home Deca Home

ONZE SHOWROOMS